Kreativt baddräktsmode

Gottex & Diva

 •   Baddräktsexport till över 40 länder
 •    
  Israels baddräktsindustri blommar. Gottex och Diva står för en export på $ 50 miljoner till över 40 länder, bland dem Sverige.
 •  
   
  Israels baddräktsindustri blommar. Gottex och Diva står för en export på $ 50 miljoner till över 40 länder, bland dem Sverige.
   
  Både dessa modehus kombinerar israelisk design med fina italienska tyger. Gottex, det mest importerade baddräktsmärket i USA, har varit ledande i skapandet av en baddräktsindustri.
   
  ”Vi har en massa nya material, som bl a omfattar handmålade italienska material och en särskilt framtagen Lycra (spandex) som kontrollerar kroppens konturer” säger Molly Grad som är konstnärlig formgivare på Gottex.

   

  Grad säger också att 2012 års kollektion ” handlar om färg – mycket starka och smickrande färger, vackra tryck, varav flera handmålade och med intrikata detaljer.

  >>>Gottex
   
  Familjeföretaget ”Diva” firar sitt 70-årsjubileum med sju specialgjorda baddräkter i svart och vitt. Var och en är designad och utförd i stil som var modern under ett av årtiondena av Divas historia. Diva använder Eurojersey som är en mikrofiber och som är lätt, klorresistent och tillverkat på miljövänligt sätt.
   
   
  Diva.jpg
  I Divas katalog för 2012, som fotats vid Döda havets stränder, visas flera djur- och blommönster. Här är det inte frågan om att matcha; Man kan se en gul bikintopp med turkos nederdel, eller en leopardmönstrad baddräkt med röda prickar.

   

   

   

   

  >>>Diva

   
 •