President Peres wishes Christians a Merry Christmas

Presidentti Peres toivottaa hyvää joulua

 •   Presidentti Peres toivottaa kristityille hyvää joulua
 •    
  Presidentti Peres: "Minulle on kunnia että Israelin presidenttinä saan lähettää koko Israelin puolesta hyvän joulun toivotuksen koko kristitylle maailmalle ja ilmaista toivon siitä että koko Lähi-itä astuu rauhan ja menestyksen aikakauteen."
 • Presidentti Peres laulamassa lapsikuoron kanssa (Photo: GPO)
   
  (Presidentin kanslia)
   
  Torstainan 20.12.2012 Israelin presidentti Shimon Peres vieraili arkkipiispa Elias Chacourin residenssissä Haifassa. Presidentti lauloi perinteisiä joululauluja yhdessä paikallisen I'billinin kristillisen arabikoulun kuoron kanssa.
   
  Presidentti Peres toi juhlavan tervehdyksensä Israelin kristityille ja kristityille koko maailmassa, ja sanoi: "Minulle on kunnia että Israelin presidenttinä saan lähettää koko Israelin puolesta hyvän joulun toivotuksen koko kristitylle maailmalle ja ilmaista toivon siitä että koko Lähi-itä astuu rauhan ja menestyksen aikakauteen. Israelin valtio on sitoutunut suojelemaan kaikkia pyhiä paikkoja ja uskonnon harjoittamisen vapautta kaikille. Juutalaisten, kristittyjen ja muslimien rinnakkaiselo pyhällä maalla tulee jatkumaan vastedeskin. Haifasta, rauhan ja rinnakkaiselon malliesimerkistä, haluan lähettää maailmalle viestin rauhasta ja yhteisyydestä kaikkien uskontojen ja kansojen välillä."  
   
   

   

   
 •