KKL esittäytyi Helsingissä

Keren Kajemet esittäytyi Helsingissä

 •   KKL osallistui Maailma kylässä-festivaaleille
 • icon_zoom.png
  KKL Maailma kylässä-festivaaleilla KKL Maailma kylässä-festivaaleilla : Israelin suurlähetystö
   
   
  Toukuun 25.-26. päivä Helsingin Kaisaniemen valtasi maailmanmusiikin ja kestävän kehityksen suurjuhla, Maailma Kylässä-festivaali.
   
  Tänä vuonna kansalaisjärjestöjen näyttelyalueella Mahdollisuuksien tori-teltassa oli mukana myös KKL:n eli Keren Kajemet LeIsraelin Suomen-osasto. Maan ostamisesta Eretz Israelin juutalaisille pioneereille 1901 alkanut rahaston toiminta keskittyy nykyään paljolti kestävään kehitykseen ja metsien istutukseen. Erilaisten yhteistyöprojektien kautta KKL vie osaamistaan myös muihin Israelin ulkopuolelle. 
   
  Keren Kajemetin Suomen-osaston puheenjohtaja Ether Salutskij kertoo: "Saimme valtavasti positiivista palautetta, huomioonottaen että tämä oli ensimmäinen kerta kun otimme osaa näin suureen vuosittaiseen tapahtumaan. Kojullamme kävi runsaasti Israelin ystäviä, nuoria jotka suunnittelivat matkaa Israeliin ja ihmisiä jotka paikan päällä kiinnostuivat KKL:n hienosta työstä Israelissa ja muissa maissa."
   
  Keren Kajemetin iloinen joukko jakoi festivaalikävijöille israelilaisten niittykukkien siemeniä - toivottavasti monella suomalaispihalla kukkii tänä kesänä pieni pala Israelia!
   
 •