Israelis pitch in for Hurricane Sandy victims

Israelilaiset avustamassa hurrikaani Sandyn uhreja

 •   Israelilaiset kantavat kortensa kekoon hurrikaani Sandyn uhrien auttamiseksi
 •    
  Israelilaiset kansalaisjärjestöt kuljettavat polttoainetta, ruokaa ja generaattoreita myskyssä pahiten kärsineille alueille New Yorkissa ja New Jerseyssä
 • icon_zoom.png
  Sunshine teens in Queens Sunshine teens in Queens
  Roger Parrott, Jacob Parrott and Joel Leyden (sinisessä hatussa) toimittamassa generaattoria ja polttoainetta Sandy-myrskyn uhrille Long Islandilla. (Kuva: Israel News Agency)
   
  Avigayil Kadesh
  Lukuisat israelilaiset kansalaisjärjestöt ovat tarttuneet toimeen tuodakseen apua Sandy-mysrkyn uhreille ja varusteita pelastustustyöntekijöille New Yorkissa ja New Jerseyssä.
  Israelilainen Flying Aid-järjestön pelastustyöntekijä Joel Leyden oli mukana myös Haitin maanjäristyksen pelastustöissä ja hän kertoo israelilaisten olevan hyvin valmistautuneita hätätilojen ja maanjäristysten varalle
  "Valitettavasti elinympäristömme vaatii sitä, mutta tämän vuoksi olemme pystyneet tarjoamaan apuamme katastrofitilanteissa esimerkiksi Haitissa, Japanissa, Turkissa ja jopa New Yorkissa. Tällä kertaa tehtävämme ei ole niinkään hengenpelastustöissä, vaan luomme kulttuurien välistä siltaa ja siten toimitamme apua ja tarvikkeita."
   
   
  Israel Flying Aidin ja synagogan vapaaehtoiset Conneticutissa valmistelevat ruoka-avustuskuljetusta. (Kuva: Israel News Agency)

   
  Kaikki avustustoimet on koordinoitu yhteistyössä Yhdysvaltain Kansallisen hätätilatoimiston (Federal Emergency Management Agency, FEMA), paikallisten poliisilaitosten, Yhdysvaltain Punaisen ristin ja New Yorkin, New Jerseyn ja Conneticutin juutalaisten seurakuntien kanssa.
   
   
   
   
 •