Israelin filharmoonikot Tampereella

Israelin filharmoninen orkesteri Tampereella

 • icon_zoom.png
  Zubin Mehta and Israel Philharmonic Orchestra Zubin Mehta and Israel Philharmonic Orchestra : Israel Philharmonic Orchestra
  IPO
   
  ​Maineikas intialaissyntyinen maestro Zubin Mehta (s. 1936) on yksi maailman kysytyimmistä orkesterien ja oopperoiden johtajista. Hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä Israelin filharmonisen orkesterin (IPO) kanssa jo vuodesta 1967 ja toiminut vuodesta 1977 kokoonpanon musiikillisena johtajana. IPO:n menestystarinan juuret ovat perustamisvuodessa 1936.
   
  IPO:n vaikuttavia konsertteja kuullaan säännöllisesti kaikissa keskeisissä maailman kulttuurikeskuksissa ja arvostetuilla festivaaleilla. Vuosien varrella IPO on esiintynyt yhdessä maailman nimekkäimpien kapellimestareiden ja solistien kanssa.
   
  Mehta on johtanut IPO:ta tuhansia kertoja konserteissa, kiertueilla ja levytyksissä. Hän on toiminut myös lukuisten muiden nimekkäiden orkestereiden johtajana, saanut merkittäviä palkintoja ja kunnianosoituksia.
   
  IPO:n ja Mehtan edellinen Suomen yhteisvierailu oli tiettävästi Rovaniemellä vuonna 1979.
   
  Israelin suurlähetystön ja Tampere-talon yhteistyön kunniaksi Israelin suurlähetystön nettisivujen lukijat ja Israel-ystävyysseurojen jäsenet saavat tulevan konsertin lipuista 15 % alennuksen. Lunasta tarjous nyt Tampere-talon Lipputoimistosta (tarjous voimassa 20.8. asti ja koskee 98 € ja 88 € lippuja).
   
  Alennusliput tulee varata tai ostaa Tampere-talon Lipputoimistosta (03) 243 4501 tai ryhmamyynti@tampere-talo.fi. Lippuja varatessa mainitse alennuskoodi IPO SUOMESSA. Varatut liput voi lunastaa Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan.
   
  Lisää tietoa konsertista ja sen ohjelmistosta: