Israël op Floriade

Israël op Floriade 2012

 •    
  De Foriade 2012 heeft haar deuren geopend! Het is werelds grootste en meest belangrijke tuinbouw expositie, die elke 10 jaar plaatsvindt. Dit keer is het Floriade Park van april tot oktober in Venlo te bezichtigen. Het beslaat 66 hectare en bestaat uit 5 unieke werelden, van elkaar gescheiden door bosgebied. Het thema is: ‘Living Nature’.
   
  Israel op de Floriade
  Israel neemt met twee paviljoens deel aan deze internationale expositie: een buitentuinpaviljoen en een binnen paviljoen, met de focus op technologie en innovatie.
  Wist u dat Israel jaarlijks 1 biljoen bloemen naar Nederland exporteert? Of dat Israel waterbesparende technieken implementeert in Australië? En wist u dat Israel Thailand, Senegal en Namibië assisteert in gevorderde irrigatietechnieken. Breng een bezoek aan onze educatieve paviljoens en kom meer te weten!
   
  Het Israëlische binnen paviljoen ‘The Israeli Touch’.
  De high-tech binnen paviljoen laat Israel zien op innovatieve en interactieve wijze. Het laat zien hoe de’ Israeli Touch’ elke dag opnieuw de wereld helpt te verbeteren. De verschillende gedeelten binnen het paviljoen tonen de Israëlische initiatieven, innovatie, betrokkenheid en prestaties in de tuinbouw. Israëls nieuwe technologieën en producten hebben een duurzaam effect op de levenskwaliteit van miljoenen over de hele wereld. Wij nodigen u uit om uw eigen groente-of fruitsoort te ontwerpen met onze IPods! Voor elk ontwerp worden er 100 zaden aan een ontwikkelingsland gedoneerd om armoede en honger tegen te gaan.
   
  Het Israëlische buiten paviljoen ‘Hidden Garden’
  De Israëlische Hidden Garden is een verzamelpunt van historie, natuur en nieuwe technologie. Het verhaal uit het Oude Testament van de Seven Species staat centraal. Zeven soorten granen en fruit als belangrijkste opbrengst voor Israel. Ook de rotsen, prominent opgesteld in de tuin, zijn van historische waarde: zij werden verzameld op zes belangrijke locaties in Israel, waaronder de Dode Zee, Jeruzalem en Eilat. De zes rots soorten staan symbool voor de zes punten van de Davidsster. De rotsen zijn niet alleen bijzondere objecten, maar ook comfortabele zitmeubelen. 
   
  Voor meer informatie over de Israëlische paviljoens op de Floriade 2012 kunt u contact opnemen met Iris Tzur: press-asst@hague.mfa.gov.il, of 070 3760409. Wij kijken ernaar uit om u bij onze paviljoens te zien!
   
 •  
   
 •  
PrinterversiePrinterversie
  
E-mail to a friend
  
Bookmark and Share