Bezoek aan Israel Chemicals Ltd

Bezoek aan Israel Chemicals Limited

 •  
   
  Ambassadeur Divon bezoekt ICL-IP in TerneuzenOp 19 februari bracht ambassadeur Divon met een delegatie van de ambassade een bezoek aan Israel Chemicals Limited Industrial Products (ICL-IP) in Terneuzen. Het bedrijf, voorheen genaamd Broomchemie, is een dochteronderneming van het Israëlische bedrijf Israel Chemicals Limited. 

  In Terneuzen wordt onder andere een milieuvriendelijke vlamvertrager ontwikkeld. Om de regio te informeren over de nieuwe ontwikkeling ontvingen de bewoners van het gebied een brochure over de producten die gefabriceerd worden door ICL-IP.

  ICL-IP is wereldwijd de grootste producent van broom. Het element komt voornamelijk voor in de vorm van zouten. De Dode Zee in Israël bevat dan ook heel veel broom. Deze grondstof wordt in vele producten verwerkt, van auto's tot cosmetica en van boorvloeistoffen tot medicijnen. Kortom, Israel Chemicals Limited is een bedrijf van grote waarde voor de wereld.

  Bekijk via volgende link ook een videoreportage van Omroep Zeeland: http://www.omroepzeeland.nl/video/2013-02-19/372025/terneuzens-bedrijf-ontwikkelt-milieuvriendelijke-vlamvertrager
   
 •  
PrinterversiePrinterversie
  
E-mail to a friend
  
Bookmark and Share