Departement Internationaal Recht

Departement Internationaal Recht

 •  
   
  In de afgelopen decennia is het belang van het internationaal recht toegenomen. Als gevolg hiervan heeft het ​​Israëlisch ministerie van buitenlandse zaken besloten om een juridische afdeling te openen in Den Haag. Deze afdeling houdt zich bezig met de verschillende juridische instellingen in de stad, waaronder de verschillende rechtbanken, juridische organisaties, onderzoekscentra en andere instanties.
   
  Daarnaast wil de afdeling juridische zaken Israëlische academici in contact brengen met de verschillende domeinen van het internationaal recht in Den Haag en omgeving. Voor dat doel publiceert de afdeling maandelijkse twee nieuwsbrieven; ten eerste een hier in Den Haag. Deze brengt het laatste nieuws en evenementen in Israël die verband houden met het internationale recht. Ook wordt er een nieuwsbrief in Israël gepubliceerd, welke nieuws en evenementen brengt die in Nederland en internationaal plaatsvinden.

  Klik hier om onze nieuwsbrief (in het Hebreeuws) te lezen over evenementen gerelateerd aan het internationaal recht over de hele wereld, met de focus op Nederland.

  Wilt u op onze mailinglijst voor een van beide nieuwsbrieven? Hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op: 
   
  Mevrouw S. Reshef-Mor, Adv.
  Tel: + 31 (0)70 3760505
  E-mail: legal@hague.mfa.gov.il

   
  Meneer S. Berger, Adv.
  Tel: + 31 (0)70 3760521
  E-mail: legal-assistant@hague.mfa.gov.il

   

   
   

   
 •  
PrinterversiePrinterversie
  
E-mail to a friend
  
Bookmark and Share