Pers en voorlichting

Pers en voorlichting

 •  
   
  De afdeling Pers en Voorlichting informeert en verleent diensten aan de pers. Hiertoe organiseert de afdeling onder andere interviews en briefings met de ambassadeur en de woordvoerder van de ambassade. Ook vinden er regelmatig bijeenkomsten voor de pers plaats met Israëlische hoogwaardigheidsbekleders en experts vanuit verschillende disciplines.
   
  Journalisten die op zoek zijn naar het laatste nieuws over politieke ontwikkelingen, achtergrondmateriaal of economische of wetenschappelijke informatie, of die een perskaart voor Israël nodig hebben of hulp bij het voorbereiden van reportages vanuit Israel, kunnen contact opnemen met de afdeling Pers en Voorlichting.
   
  De afdeling Pers en Voorlichting beantwoordt ook vragen van het publiek. Publicaties uit de online-catalogus kunnen op verzoek worden toegezonden. Kijk hier voor de volledige lijst van publicaties.
   
  Praktische informatie over de geldigheid van paspoorten, visa e.d. vindt u op de website van het Israëlische Bureau voor Toerisme: goisrael.nl​
   
  Contact
  Telefoon: +31 (0)70 376 0409