Economische Zaken

Economische Zaken

 •  
   
  Het Israëlische ministerie van industrie, handel en werkgelegenheid wordt overal ter wereld vertegenwoordigd door ambassades en consulaten. Het doel van de lokale vertegenwoordiging in Nederland is het initiëren en bevorderen van bilaterale samenwerking tussen Israël en Nederland.
   
  De afdeling Commerciële zaken van de Ambassade van Israël ondersteunt Israëlische bedrijven bij het vinden van een strategische partner in Nederland. Daarnaast verschaffen wij marktinformatie en adviezen over succesvol ondernemen in Nederland. We doen dit onder andere door het organiseren van seminars, trade-shows en handelsmissies.

  Ook stimuleren we samenwerking door het gebruik van sociale media en door het onderhouden van verschillende databases. De afdeling Commerciële zaken heeft een breed netwerk opgebouwd binnen diverse sectoren. Verder hechten we belang aan een nauwe samenwerking met brancheverenigingen, Kamers van Koophandel (met name KvK Nederland-Israël) en (semi-)overheidsinstellingen en ook onderhouden we op regelmatige basis contact met de Nederlandse Ambassade in Tel-Aviv.
    
  Kijk voor economisch nieuws over Israël ook op ons blog en volg ons op Twitter @IsraelTradeNL​!
   
  U kunt contact met de afdeling opnemen via: hague@israeltrade.gov.il of 070-3760514.