HEALTH: Medical Research

GEZONDHEID: Medisch Onderzoek

 •    
  De Israëlische voorzieningen op hoog niveau zijn wereldwijd erkend. Er is regelmatig bilateraal contact met de grote medische en wetenschappelijke onderzoekscentra in het buitenland. Israël is vaak gastland voor internationale conferenties rond een brede waaier aan medische onderwerpen.
   
  ​​
 • icon_zoom.png
  HEALTH: Medical Research HEALTH: Medical Research
  Met dank aan: Shaare Zedek Hospital
   
  Israëls goed ontwikkelde medische en paramedische onderzoeksinfastructuur en de bekwaamheid in het domein van bio-ingenieurswetenschappen zorgen ervoor dat er gemakkelijk een groot aantal wetenschappelijke vragen kunnen behandeld worden. Er wordt onderzoek uitgevoerd door medische scholen, verschillende overheidsinstellingen en -laboratoria, door Onderzoeks- en Ontwikkelingsdepartementen van bedrijven uit de farmaceutische industrie, die voor bio-ingenieurswetenschappen, voedselverwerking en voor medisch apparatuur.


   
 •  
 • Medische Technologie

 •  
  Gesofisticeerde technologie is een integraal onderdeel geworden van moderne diagnose- en behandelingsprocedures. Nauwe samenwerking tussen medische onderzoeksinstituten en industrieën heeft geleid tot een beduidende vooruitgang in de ontwikkeling van speciale medische apparatuur. Er worden onder andere wereldwijd Israëlische X-straalmachines en geavanceerde microprocessorapparatuur geëxporteerd die essentieel zijn voor accurate diagnoses en doeltreffende behandeling van kritische gevallen.


  Israël was een pionier in de ontwikkeling en het gebruik van laserapparatuur voor operaties en in het gebruik van elektronische medische apparatuur zoals computergestuurde monitorsystemen en andere levensreddende en pijnbestrijdende middelen.

   

PrinterversiePrinterversie
  
E-mail to a friend
  
Bookmark and Share