Priijem u čast blogera

Ambasador Levi ugostio srpske blogere

 •    
  Ambasador Izraela u  Srbiji Nj. E. Josef Levi priredio je koktel u svojoj rezidenciji u čast šest mladih i perspektivnih blogera iz Srbije koji su nedavno imali prilike da posete Izrael. Sedmodnevno putovanje ovih digitalnih ambasadora Izraela samo je prvi deo promocije i približavanja te zemlje mladima u Srbiji.     
   
  „Jedna poseta Izraelu biće dovoljna da zauvek zavolite ovu zemlju,“ kazao je ambasador Levi u razgovoru sa blogerima i dodao da su susreti ti koji ruše predrasude. „Kada god Izraelci sretnu i upoznaju Srbe simpatije su neizbežne, kao da smo deo jedne porodice,“ naglasio je on.            
   
  Blogeri su tokom boravka u Izraelu na sajtu Mojodmor.rs vodili online dnevnik i svakodnevno izveštavali o svojim impresijama tokom putovanja, a svoje naredne priče će objavljivati na portalu Nadlanu.com, kao i na svojim blogovima. Sve je to uvod u „Mesec Izraela“ koji od 1. februara kreće na sajtu Mojodmor.rs.
   

  Sa nama će tokom februara kroz putopisne forme podeliti utiske koje nose iz Tel Aviva, Jerusalima, Akre, sa Mrtvog mora, Masade, Galilejskog jezera i brojnih drugih turističkih atrakcija Izraela. Međutim, blogeri će se potruditi da nam približe Izrael i kroz druge segmente kao što su lajfstajl, biznis, ekonomija, politika, društvo, kultura, religija i umetnost.
   
  Njihovo putovanje realizovano je zahvaljujući saradnji Ministarstva turizma Izraela i medijske kompanije „Trident Media Group“, uz podršku Ambasade Izraela u Beogradu.   
   
  Priliku da upoznaju Izrael, u periodu od 16. do 23. januara, imali su:
  Uroš Ignjačević, vođa tima i direktor kompanije „Trident Media Group“,  u čijem se sastavu nalaze portal Nadlanu.com, sajtovi Mojodmor.rs, Mobihobi.com i Beogradski radio 95,8 i RadioTRI
  Milan Kamponeski, glavni i odgovorni urednik portala Nadlanu.com, bloger (amitzdulniker.com) i aktivista
  Sonja Martić, autor i BUZZ menadžer portala Nadlanu.com, PR menadžer projekta kreiranje-uspeha.com i urednik i pokretač Moodiranje.com
  Nenad Milosavljević urednik Muškog magazina
  Milan Maglov, advertajzing menadžer i idejni tvorac izuzetno uspešne Facebook stranice „Dnevna Doza Kreativnosti“
  Jovana Miljanović, bloger (jovanamiljanovic.blogspot.com) i aktivista


 • icon_zoom.png
   : Sasa Dzambic
  Foto: Sasa Dzambic
   
 •