Počinje “Start Tel Aviv”

Takmičenje startap kompanija iz Srbije

 •   Da bi ste osvojili put u Tel Aviv potrebno je da popunite formular i pošaljete video od 30 sec do 29. juna
 • icon_zoom.png
  Start Tel Aviv Start Tel Aviv
   
   
  Ambasada Izraela u Srbiji i Kraljevski savet za preduzetništvo, uz podršku srpske Kraljevske porodice organizuje “Start Tel Aviv”, takmičenje startap kompanija iz Srbije koje će biti održano 3. jula na Belom dvoru u Beogradu. Pobednik će imati priliku da od 13. do 19. septembra učestvuje na DLD festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu​.

  “Start Tel Aviv” ove godine okuplja takmičare iz 17 metropola, a Beograd se našao u društvu Londona, Berlina, Dablina, Helsinkija, Nju Delhija, Osla, Lime i drugih.

  Ovim putem želimo da pozovemo sve startap kompanije sa inovativnim projektima iz oblasti web-a, mobilnih komunikacija i bezbednosti da se prijave na takmičenje i dobiju priliku da se sretnu sa kolegama iz sveta u Tel Avivu, gradu koji je posle Silikonske doline, najveći startap centar na svetu.


  Uslovi za takmičare:
  • Godine osnivača: 23-40
  • Sektor: hi-tech, web, mobilne telekomunikacije i bezbednost
  • Faza razvoja: ‘’seed’’(početna faza)
  ​​ 
  Kako aplicirati:
  U okviru prijave potrebno je popuniti podatke o startapu i snimiti video od 30 sekundi koji prikazuje motive za prijavu. Prijave slati najkasnije do 29. juna.

  Stručni žiri će izabrati deset startap kompanija koje će se takmičiti na završnom događaju 3. jula u Belom Dvoru. Srećno!

  Za više informacija pišite nam na: israelinserbia@gmail.com